eToro

Etoro
5/5

eToro parhaat puolet

eToro etusivu

76% piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.

Lyhyt tiivistelmä palvelusta

eToro on perustettu vuonna 2007. Palvelu on alusta asti toiminut sosiaalisen treidaamisen pioneerinä, jossa voit itse seurata huippusijoittajia ja heidän treidejään ja käydä itse samat kaupat reaali-ajassa.

eToro viimein räjähti maailman suosioon, kun treidaaminen yleistyi. Kuka tahansa voi menestyä, kunhan kopioi menestyksen reseptejä.

Tänä päivänä eTorolla on miljoonia asiakkaita ympäri maailman.

CFD-tuotteet

Voit käydä CFD-kauppaa valuutoilla, indekseillä tai raaka-aineilla.

Välityspalkkiot:

Kulut sisältyvät spreadeihin.

Viranomaisten valvonnassa:

Kyllä, FCA, CySec ja ASIC

Kieli:

Suomi tai mikä tahansa haluatkaan.

Minimi talletus:

Alkaen 50€

Korkein vipukerroin:

30:1

eToro on toimialansa pioneeri

eToro tarjoaa asiakkailleen uniikin konseptin, jonka avulla kuka tahansa voi käydä samoja kauppoja joita menestyneimmätkin treidaajat käyvät. Sosiaalisen kaupankäyntialustansa ansiosta voit seurata parhaiten tuottaineita portfolioita tai ystäviäsi. Tiestikö, että 50 seuratuinta sijoittajaa tienasivat vuodessa keskimäärin 30 prosenttia! Patentoidun CopyTrader teknologian ansiosta seuranta onnistuu reaali-ajassa ja kaupankäynnin voi aloittaa vain 50 eurolla.

Miten kaupankäynti voi olla ilmaista?

eToro ei peri lainkaan palkkioita käydyistä kaupoista. Palkkioita saatetaan periä siirroista ja talletuksista. Järjestelmän toiminta perustuu siihen, että noston yhteydessä maksat kiinteän 5€ maksun tai jos holdaat positioitasi yön tai viikonlopun yli peritään sinulta palkkio.

Etoro

76% piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa. Mieti, onko sinulla varaa ottaa riski menettää pääomaa.

Miksi valita eToro kaupankäyntialustaksi?

Haluatko olla yhtä onnistunut kuin parhaimmat treidaajat? Haluatko käydä juuri niitä kauppoja joita parhaat treidaajat käyvät? Haluatko selkeän kaupankäyntialustan, joka ei peri turhia palkkioita? Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä on eToro juuri oikea valinta sinulle. Käy juuri niitä kauppoja niillä hinnoilla ja tuotteilla joita ammattilaisetkin käyvät. Voit käydä kauppaa myös mobiililaitteilla.

Pakollinen tieto: eToro usean omaisuusluokan kaupankäyntialusta, joka tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa osakkeisiin ja CFD-tuotteisiin.

Huomaa, että CFD-tuotteet ovat monimutkaisia instrumentteja, joissa on korkea riski menettää pääomaa nopeasti, koska ne ovat viputuotteita. 76% piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa, kun he käyvät kauppaa CFD-tuotteilla. Sinun täytyy ymmärtää miten CFD-tuotteet toimivat ja onko sinulla varaa ottaa korkea riski menettää pääomaa.

Historia ei ole tae tulevasta. Kaupankäyntihistoria, joka on alle 5 vuotta vanhaa ei välttämättä ole hyvä pohja sijoituspäätöksille.

Copytrading on portfolion hallinta palvelu, jonka tarjoaa eToro (Europe) Ltd, ja joka on auktorisoitu ja säännelty Kyrproksen Securities and Exchange komission toimesta.

eToro USA LLC ei tarjoa CFD:itä eikä esitä tai ota vastuuta tämän julkaisun sisällön tarkkuudesta tai täydellisyydestä. eToro USA LLC on laatinut kumppanimme käyttämällä julkisesti saatavilla olevia ei-yhteisökohtaisia tietoja eTorosta.