eToro

Etoro
5/5

eToro parhaat puolet

eToro etusivu

67% piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.

Lyhyt tiivistelmä palvelusta

eToro on perustettu vuonna 2007. Palvelu on alusta asti toiminut sosiaalisen treidaamisen pioneerinä, jossa voit itse seurata huippusijoittajia ja heidän treidejään ja käydä itse samat kaupat reaali-ajassa.

eToro viimein räjähti maailman suosioon, kun kryptovaluutoilla treidaaminen yleistyi. Kuka tahansa voi menestyä, kunhan kopioi menestyksen reseptejä.

Tänäpäivänä eTorolla on miljoonia asiakkaita ympäri maailman.

CFD-tuotteet

Voit käydä CFD-kauppaa valuutoilla, kryptoilla, indekseillä tai raaka-aineilla.

Välityspalkkiot:

Kulut sisältyvät spreadeihin.

Viranomaisten valvonnassa:

Kyllä, FCA, CySec ja ASIC

Kieli:

Suomi tai mikä tahansa haluatkaan.

Minimi talletus:

Alkaen 50€

Korkein vipukerroin:

30:1

eToro on toimialansa pioneeri

eToro tarjoaa asiakkailleen uniikin konseptin, jonka avulla kuka tahansa voi käydä samoja kauppoja joita menestyneimmätkin treidaajat käyvät. Sosiaalisen kaupankäyntialustansa ansiosta voit seurata parhaiten tuottaineita portfolioita tai ystäviäsi. Tiestikö, että 50 seuratuinta sijoittajaa tienasivat vuodessa keskimäärin 30 prosenttia! Patentoidun CopyTrader teknologian ansiosta seuranta onnistuu reaali-ajassa ja kaupankäynnin voi aloittaa vain 50 eurolla.

Miten kaupankäynti voi olla ilmaista?

eToro ei peri lainkaan palkkioita käydyistä kaupoista. Järjestelmän toiminta perustuu siihen, että noston yhteydessä maksat kiinteän 5€ maksun tai jos holdaat positioitasi yön tai viikonlopun yli peritään sinulta palkkio.

Etoro

67% piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa.

Miksi valita eToro kaupankäyntialustaksi?

Haluatko olla yhtä onnistunut kuin parhaimmat treidaajat? Haluatko käydä juuri niitä kauppoja joita parhaat treidaajat käyvät? Haluatko selkeän kaupankäyntialustan, joka ei peri turhia palkkioita? Jos vastasit kaikkiin kysymyksiin kyllä on eToro juuri oikea valinta sinulle. Käy juuri niitä kauppoja niillä hinnoilla ja tuotteilla joita ammattilaisetkin käyvät. Voit käydä kauppaa myös mobiililaitteilla. eToro antaa käyttöösi myös mobiili-lompakon jonka avulla voit siirtää tai nostaa rahaa tilillesi.

Pakollinen tieto: eToro on monipuolinen kaupankäyntialusta, joka tarjoaa mahdollisuuden investoida osakkeisiin, kryptoihin ja CFD-tuotteisiin.

CFD-tuotteet ovat monimutkaisia instrumentteja ja niiden kaupankäynnissä on korkea riski menettää rahaa korkean vivun takia. 67% piensijoittajista menettää rahaa käymällä kauppaa CFD-tuotteilla eTorolla. Harkitse ymmärrätkö miten CFD tuotteet toimivat ja onko sinulla varaa ottaa riski menettää rahaa.

Historia ei ole tae tulevasta.

Kryptokohteet ovat volatiilejä instrumenttejä, joiden kurssi voi heilahdella merkittävästi lyhyellä aikavälillä ja eivät näin sovi kaikille sijoittajille. Muiden kuin CFD kautta kryptovaluutat ovat reguloimattomia ja EU:n valvonta ei ylety niihin.