Plus500

plus500
5/5

Plus500 parhaat puolet

Plus500 etusivu

76.4% piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa tällä palveluntarjoajalla.

Lyhyt tiivistelmä palvelusta

Plus500 on toiminut alalla jo pitkään tarjoten kaupankäyntialustan sijoittajille jo vuodesta 2008. Voit käydä palvelun kautta kauppaa reaali-ajassa lähes millä tahansa tuotteella haluatkaan aina kryptovaluutoista, optioihin ja warranteihin. Kaupankäynnistä ei peritä komissioita vaan kulut sisältyvät spreadeihin. Voit halutessasi tutustua palveluun maksuttoman demon avulla.

CFD-tuotteet

Voit käydä CFD-kauppaa valuutoilla, kryptoilla, indekseillä tai raaka-aineilla.

Välityspalkkiot:

Plus500 ei peri komissioita, kulut sisältyvät spreadeihin.

Viranomaisten valvonnassa:

Kyllä, FCA, CySec ja ASIC

Kieli:

Suomi tai mikä tahansa haluatkaan.

Minimi talletus:

Alkaen 100€

Korkein vipukerroin:

30:1

Mitä kaikkea Plus500 tarjoaa

Plus500 tarjoaa kaupankäyntialustan CFD-tuotteille, joka tarkoittaa että voit käydä kauppaa indekseillä, valuutoilla ja kryptovaluutoilla. Järjestelmä tarjoaa hyvät edellytykset onnistuneille kaupoille erilaisilla ominaisuuksillaa kuten rajahinta/tappionpysäytys ja tippumisraja. Eli toisin sanoen voit hallita positioitasi paremmin stop-kytkimillä. Järjestelmä antaa sinulle automaattisesti ilmoituksen positoiden onnistumisista tai määrittelemistäsi markkinatapahtumista.

Ilmainen demo on hyvä tapa tutustua alustaan

Plus500 tarjoama ilmaisen demon avulla pystyt helposti ja turvallisesti tutustumaan järjestelmän toimintaan ja toimintoihin ennen kuin päätät sitoutua kyseiseen kaupankäyntialustaan. Kun olet valmis käymään kauppaa oikealla rahalla, saat helposti luotua tilin palveluun ja aloittaa kaupankäynnin heti ilman välityspalkkioita!

plus500

76.4% piensijoittajien hinnanerosopimustileistä menettää rahaa tällä palveluntarjoajalla.

Miksi valita Plus500 kaupankäyntialustaksi?

Kaikkien monipuolisten ominaisuuksien ja reaaliaikaisen tiedonsiirron lisäksi yritys on Ison-Britannian rahoitustarkastusviraston valtuuttama ja säätelemä, sekä Lontoon pörssiin listattu vakavarainen yhtiö. Regulointi: FCA, ASIC ja CySEC (250/14). Kaikki tiedonsiirto ja rahavirta kulkee salatussa tilassa, joten tietosi ovat aina turvassa.

Jos verrataan muita CFD-yritysten kaupankäyntialustoja huomataan, että Plus500 on yksi harvoista joka perii kaikista palveluista 0 euroa komissioita. Ilmaisia ovat talletukset, valuuttanoteeraukset, graafit, osakkeet, kaupankäynti ja positioiden uusiminen.

Mutta miten Plus500 tekee rahaa? Plus500 saa oman palkkionsa osto- ja myyntihintojen spreadin kautta, joista voit lukea lisää tästä.

rekisteröityminen on helppoa

Tiestikö, että..?

Vuonna 2019 Plus500 palvelussa oli yli 35 miljoonaa avattua positiota yli 200 000 aktiivisen treiderin kesken. Kaupankäyntivolyymit olivat erittäin suuret sillä vuonna 2019 kauppaakäytiin Plus500:ssa yli 1310 miljardilla.

Plus500 lukuina vuonna 2019